דלקת ביד ימין מהכתף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/05/2021 | 04:00 | מאת: שואל56

מזה חודשיים שיש לי דלקת ביד ימין. מהכתף ומטה.נתן לי ארקוקסיה, אך מניסיון כדורים אלו לא עוזרים. הצילומים שנקבעו לי נקבעו לעוד כחודש וחצי. סף הכאב הוא בלתי נסבל. לא מצאתי רופא מתאים. למי לפנות?

למה הגעת למסקנה שיש דלקת? איפה אתה חושב שהדלקת קיימת? מי בדק אותך ונתן את האבחנה? איפה בדיוק הכאבים? יש גורמים מחמירים או מקלים? עשית בדיקות דם? יש הרבה שאלות שצריך לשאול, ממליץ להתחיל עם רופא המשפחה שיבדוק אותך ויתן המלצת לגבי ההמשך. איזה צילומים הוזמנו?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)