שטפי דם בגוף ללא חבלות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/05/2021 | 13:38 | מאת: ברקוביצי מאור

שלום רב, בן 22 ברקע סובל מיל''ד לא מאוזן לתרופות רבות,TIA 3 גאוט+ספונדלטיטיס AF, לאחרונה הייתי מאושפז בגין תעוקת חזה לאור אי הענות למדללי דם ולאחר אשפוז חזרתי לקחת סדיר את פלביקס ואספרין על פי המלצות אלקרופזיולוג וניורלוג ופנימית . היום בבוקר התעוררתי מופיע לי שטפי דם בגפים ללא סיפור חבלתי, יום קודם לא היה . מצריך פניה למיון?

במידה ואין דם בחלל הפה, שתן או יציאות או כאבי ראש עזים או תסמינים נוירולוגים, אין תועלת בפניה למיון. במידה וזה מחמיר, יש לשקול ביחד עם הרופאים שמטפלים בך על נחיצות הטיפול ״מדלל הדם״ הכפול שאתה מקבל.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)