נפילה וקבלת מכה באיזור בית החזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/05/2021 | 17:50 | מאת: עדי

שלום .היום הבן שלי , בן 5, רץ ונתקל במדרכה ונפל על שפת המדרכה מכה ישירה על בית החזה. הוא בכה הרבה וכשנרגע והרמתי את החולצה ראיתי שיש לו סימן אדום לאורך בית החזה. עברה שעה מאז ולא מתלונן על כאב אך יש סימן אדום במקום. האם נדרשת בדיקה בשל המיקום? דואגת שחלילה שבר צלע או דימום פנימי שיפגע לו בנשימה וכו. על מה עלי לשים לב? תודה רבה

שלום, לאור הסיפור כן הייתי ממליץ להבדק ע״י רופא, לפחות מדדים של לחץ דם ודופק והאזנה לראות לוידוא שיש כניסת אויר טובה לשתי הראות.

11/05/2021 | 19:18 | מאת: עדי

לקחת אותו עכשיו למוקד במיוחד או שיכול להמתין לבוקר?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)