דגדוג מציק בגרון, כאב בבליעה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/05/2021 | 23:18 | מאת: טל

שלום, מזה שלושה ימים עם מה שהתחיל כדגדוג מעצבן כזה בגרון ורצון לכחכח כל הזמן, והמשיך עם כאבים בבליעה (הקלה עם כדורי מציצה) ורצון להשתעל כשיש את "הדגדוג" הזה שמוביל לשיעולים מדי פעם. ללא חום או סימפטומים אחרים. מחוסנת לקורונה מזמן וגם לשפעת, ללא חשיפה ידועה, אבל בחרדה נוראית כי זוכרת שאמרו ששיעול יבש זה קורונה. האם יכולות להיות סיבות נוספות לשיעול יבש? מה לעשות? תודה רבה.

קרוב לוודאי מדובר מחלה וירלית רגילה, היו הרבה וירוסים לפני הקורונה ויהיו לאחריה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)