מה עושים במקרה הזה ? נורולוג ? מיון נורולוגי?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/04/2021 | 20:55 | מאת: שאלה

רקע נןרןכןרגי סובלת מתופעות נורולוגיות כאבי ראש בחילות קושי בהליכה ct תקין מלפני חודשים תודה לאל תקין הדמיית mri סוף אוגוסט תקינה קבעתי תור למרפאה נורולוגית שיעשה בדיקה נורולוגית . עושה כול שנה בדיקת mriבערך פחות או יותר ותקינה הבדיקה לאחר אירוע נורוכירוגי. האם אני פועלת נכון שאני קבעתי תור למרפאה נורולוגית ? הניתוח היה לפני יותר מחמש שנים האם לפנות למרפאה נורוכירוגית גם ? התור למרפאה נורולוגית בסוף יוני לפני חודשים הייתה לי חבלה ולכן עשו לי ct מוח ללא חומר ניגוד ויצא תקין מה דעתך ? האם כדאי גם להתייעץ עם רופא משפחה?

נא לפנות לרופא המשפחה. השאלה חוזרת על עצמה כמעט כל יום בוריאציה שונה, הפורום לא מיועד לתת תשובות לשאלות הללו. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)