שאלה דןרשת הסבר מרופא ??.?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/04/2021 | 16:15 | מאת: שאלה

סובלת מכאב ראש ממוקד מספר ימים לוקחת משככי כאבים לא עוזר וכן כאב בעין שמאל =כול הבדיקות של העיניים תקינות בנוסף בחילות וקושי בהליכה. ברקע כריתת המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם של המוח קרוב לשש שנים ההדמייה אחרונה בספטמבר תקינה. ctלפני חודשים תקין האם כדאי לגשת לנורולוג לבקש הדמייה נוספת של mri? האם זה מוקדם לעשות mri ולחכות לפחות עד תחילת ספטמבר? האם התמונה מספטמבר שהיא תקינה יכול להשתנות mri

נא לפנות לנוירולוג המטפל עם השאלות הללו. לצערי זה לא הפורום המתאים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)