טיפול ביובש כרוני בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/04/2021 | 01:39 | מאת: תום

היי, אני בחור בן 30 שסובל כבר מספר שנים ביובש כרוני בכפות הידיים - חייב להשתמש בקרם לחות על בסיס קבוע הרבה פעמים במהלך היום. אם אני לא שם קרם לחות במשך כמה שעות (במיוחד אם במהלכן אני שוטף את הידיים במים וסבון), אני מתחיל להרגיש יובש משמעותי שיכול להגיע גם ל"חתכי קור" בקצות האצבעות ובאופן כללי הרגשה מאוד לא נעימה. רציתי לשאול כיצד ניתן **לפתור** את הבעיה אחת ולתמיד, ולא להסתפק רק בטיפול בסימפטומים שלה - כמו שאני עושה עכשיו, עם קרם הלחות. האם יש פתרון חדשני, משהו שיכול לעזור לי. בבקשה. תודה רבה, תום.

שלום, לצערי זה לא הפורום המתאים, עדיף להתייעץ עם רופא עור בשאלה הנ"ל. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)