כאב בעין שמאל מספר חודשים רקע נורולוגי ונורוכירוגי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/04/2021 | 15:54 | מאת: שאלה

ברקע מיוקולניוס הפרעה הכי קלה שיש וכריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית של המוח -גידול שפיר במעטפת של המוח הניתוח עבר בהצלחה. מזה מספר חודשים יש לי כאב בעין שמאל אין כפל ראייה אין ראייה כפולה אין טשטוש בראייה רק כאב בעין שמאל ללא כאב ראש או החמרה בהפרעת התנועה. הייתי אצל מספר רופאי עיניים ושלחו אותי למומחה לנויורפמאתלוג -ניוירו עיניים המומחה טוען שהכאב בעין שמאל יכול לנבוע ממספר דברים ככה הוא חושב או בגלל שנגעו באיזור צד שמאל של המוח וכנראה זה משפיע או שלעשות בדיקת הדמייה של המוח. יש לציין שגם במרפאה נורולוגית לא יודעים לעזור לי וגם סבורים לעשות הדמייה של המוח. המומחה לעיניים טוען שזה נדיר שיהיה משהו בהדמייה אבל כדי להיות שקט ועם כל הרקע הנורולוגי והנורוכירוגי כדאי שתעשי הדמייה של המוח. ההדמיה האחרונה הייתה תקינה בתחילת חודש תישעי השנה. מה עושים? למי פונים? לעשות הדמייה של המוח אם צץ. משהו חדש שקורה מספר חודשים? מה דעתך כרופא פנימאי?

לצערי קשה לענות על השאלות שלך בפורום הזה. אם עברת MRI לא נראה שיש צורך בהדמיה חוזרת, אם לא עברת MRI ממליץ כן לעבור.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)