כאבים לאחר ct עם חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/03/2021 | 21:17 | מאת: ראם

שלום בת 22, חשתי בכאבים בצד ימין בבטן התחתונה לאחר צילום ct ראש עם חומר ניגוד (יוד), הבדיקה בוצעה במכון לכן נשלחתי ישירות הביתה. הכאב הוא כשריר תפוס, כאב חד בתזוזה בעיקר, כבר כ 4 שעות לאחר הבדיקה. האם זה תופעה לגיטימית? מה לעשות בנידון? תוצאות בדיקות לפני ביצוע ה ct תקינות.

שלום, ככל הנראה זה צירוף מקרים, אין השפעה של הבדיקה על כאבי בטן ימנית תחתונה. במידה והכאבים משמעותיים יש להבדק ע״י רופא לצורך החלטה על הפניה למיון לצורך שלילית דלקת של התוספתן ותסביב שחלתי. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)