ספריי חיטוי של דיטול למשטחים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/03/2021 | 11:43 | מאת: טל

ריססתי אתמול את הכורסאות בספריי חיטוי הכחול של דטול אחרי שהיה פה נותן שירות חיצוני וכנראה כי סגרתי את החלונות כי היה קר היה ריח חזק מאוד של הדטול וישבנו בסלון איזה שעתיים ככה. אתמול בלילה היה לי דופק נורא גבוה והבוקר אני עם בלגן בבטן, אבל אני לא יודעת אם זה מהחרדה (מה שמאוד הגיוני אצלי) או מהספריי של הדטול עצמו כי הוא בגדול בדיוק מיועד לזה פשוט שמתי כמות גדולה מדי במקום סגור. רוצה לדעת אם זה מסוכן או אני צריכה לעשות עם זה משהו כי אני אוכלת סרטים. העתקתי את הרשימת רכיבים ל100 גרם: 58g ethanol 0.1 quaternary ammonium compounds benzyl-c12-18-alkyldimethyl salts with 1,2 benzisothiazol-3(2h)-one 1 1-dioxide (1:1) disinfectant perfume

אני לא מומחה להרעלות, נראה שיש שם אמוניה שיכולה לגרום לגירוי דרכי נשימה. במידה ואת ממשיכה לסבול מתסמינים יכולה להתייעץ עם המרכז הארצי למידע ברעלים בטלפון 04-7771900 כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)