האם מכה כזו מצריכה טיפול?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/03/2021 | 20:18 | מאת: תודה על העזרה בפורום

בן 23, לפני כמה שעות התרוממתי וקיבלתי מכה בחלקו האחורי של הראש מהארון כאב מאוד למשך כמה דק, לאחר מכן יצאה בליטה קטנה שכואבת במגע , ללא דימומים או כאלה חוץ מזה אינני מרגיש משהו שונה/תופעת לוואי כלשהי וסהכ התחושות טובות האם יש צורך ללכת לביהח לבדיקה ? במידה ולא כרגע, אז באיזה מקרים של תופעות לוואי אם יצוצו צריכות להחשיד ודורשות טיפול

אין צורך בפניה לבית חולים או המשך בירור. במידה ויופיעו הקאות, החמרת כאבי ראש, חסר נוירולוגי כן. לא צפוי.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)