שאלה לגבי גוש בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/02/2021 | 21:41 | מאת: נעה

שלום. לא בטוחה אם זה הפורום הנכון ..אבל אולי תוכל בבקשה להכווין אותי לרופא נכון. מזה 3 שנים יש לי גוש בבית השחי. ב2017 מיששתי אותו לראשונה והיה ממש קטן..בגודל של חצי אפונה..באותו בזמן הייתי בהריון וגם התגלה גוש בשד. באולטרסרונד נאצר לי כי הגוש בשד שפיר( נלקחה ממנו ביופסיה) ושהגוש בבית השחי כעל הנראה רקמת שד( לא נלקחה ביופסיה) ..במהלך 3 השנים הגוש בבית השחי גדל היום הוא כבר ממש מורגש וקצת מציק לעיתים..בכודל של אפונה או שתיים. באולטרסאונד שד הגוש בבית השחי לא ככ נראה..ובביקור אצל 2 רופאי שד נאמר עי רופא 1 שזה אולי רקמת שד ואילו ע"י רופא אחר שזה גוש חסר ערך שגדל בגלל הורמונים ושינויים בגוף ולא רקמת שד. אני עדיין בחששות שחלילה זה משהו רציני. לא בטוחה מה עלי לעשות ולמי לפנות. אשמח להכוונה

שלום, קשה לתת תשובה מרחוק בלי להתרשם ולבדוק. לפי התיאור לא נראה שמדובר בבלוטת לימפה מוגדלת חשודה, נשמע שהממצא הוא תת עורי. במידה ואין גוש חשוד בשד הייתי מסכים עם הדעה של הרופאים ועוקב בלבד. האם יש סיפור משפחתי של גידולי שד או שחלות?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)