נטייה ליפול אחורה משהו זז לי במוח קורונה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/02/2021 | 18:19 | מאת: שאלה

ברקע כריתת גידול שפיר מהמוח לפני 5 וחצי שנים בדיקת הדמייה אחרונה תקינה בספטמבר השנה -נמצאת במעקב נורוכירוגי. קיבלתי חיסון בתשעה בפבואר בצהרים נגד קורונה חיסון שני היום אחרי יום רביעי מהחיסון נגד קורונה יש לי נטייה ליפול אחורה ואני כמעט נופלת האם זה מהקורונה? איך להתייחס לפנות למיון נורולוגי? מיון פנימי? מיון נורוכירוגי ? איך להתייחס האם לחכות שכול זה מהחיסון ?

לא נראה שמדובר במשהו שקשור לחיסון? האם יש סחרחורת? כאבי ראש? טשטוש ראייה? בחילות? האם מקבלת מדללי דם?

14/02/2021 | 17:15 | מאת: שאלה

הנטייה ליפול אחורה מלווה בסחרחורות רופא משפחה אמר לי תופעות מחיסון קורונה לא מקבלת מדללי דם מה דעתך???

בתיאוריה הכל יכול להיות אבל הייתי משאיר את זה לסוף. הייתי מפנה אותך לבדיקת רופא אא״ג כמו כן דופלר עורקי צוואר בשלב הזה אם הבעיה עדיין קיימת.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)