סיטי אנגיו ראש..............

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/02/2021 | 17:02 | מאת: ניב

שלום דר,אני בן 35 עברתי סיטי אנגיו מוח, בזמן הבדיקה כששכבתי לבד בחדר במכונת סיטי הטכנאי אמר לי דרך רמקול שיוזרק חומר ניגוד ויש מצב של הרגשת חום הרגשתי חום באזור הישבן למספר שניות ואז ביד איפה שנכנס החומר הרגשתי כאב וחום תוך כדי הבדיקה אמרתי שאני מרגיש כאב וחום ביד באזור שמוזרק החומר אבל הטכנאים היו בחדר השני לא שמעו אותי אז התאפקתי עד לסיום הבדיקה ברגע שהסתיים הבדיקה הטכנאי נכנס אמרתי לו שיש חום וכאב חזק באזור זריקת החומר הוא ישר הסתכל ואמר שחלק מהחומר נשפך החוצה ואמר שזה קורה לפעמים וזה לא נורא, מבחינה טכנית הבדיקה תקינה הוא אמר,רציתי לדעת האם זה באמת קורה ובמידה והבדיקה לא תקינה מבחינה טכנית הרופא שבודק יראה את זה?אני חושש בגלל שלא כול החומר נכנס הרופא לא יראה טוב את הכול במוח,ורציתי לדעת איזה סוג רופא בודק את הסיטי אנגיו תודה

אם הטכנאי אמר שהבדיקה מספקת טכנית אז בדרך כלל הוא יודע מה הוא אומר ואין סיבה לדאגה. המפענח הוא רופא רנטגן שעבר התמחות לכך. במידה והוא רואה שיש בעיה טכנית בבדיקה הוא מציין את זה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)