ברזל...................

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/01/2021 | 17:03 | מאת: ניב

שלום דר אני בן 35 בבדיקת דם הברזל שלי 39 המוגלובין תקין 16 האם זה מצריך טיפול והאם ברזל 39 בזמן שהמוגלובין תקין יכול לגרום לעייפות סחרחורות כאבי ראש וכד' תודה

שלום, עם המוגלובין 16 אין קשר בין ברזל 39 לתסמינים שהזכרת. בכל מקרה, כדי לדעת מה מצב משק הברזל יש צורך בלקיחת בדיקה בשם פריטין וסטורצית טרנזפירין.

24/01/2021 | 21:42 | מאת: ניב

תודה דר ורציתי להוסיף בדיקת wbc 17.3 NEUTROPHILS 12.59 C-REACTIVE PROTEIN 1.75 על מה זה מעיד ומה הטיפולים תודה

הבדיקות מעידות על תהליך דלקתי כלשהו בגוף, לרוב דלקתי זיהומי אך לא בהכרח. הטיפול הוא על פי האבחנה, הממצאים מעידים על מצב כללי של דלקת, יש צורך בהיסטוריה רפואית מדויקת, בדיקות דם מקיפות, בדיקה גופנית מלאה ולנסות למצוא את סיבת העליה במדדי הדלקת. האם היה חום לאחרונה?

26/01/2021 | 07:51 | מאת: ניב

לא,חום לא היה לי 10 שנים, אני רוצה גם להגיד לפני שנה וחצי היה לי wbc 13 ולפני שנתיים 12

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)