חמצת נשימתית בבדיקה במיון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/12/2020 | 13:15 | מאת: סמדר

שלום דר מחאג'נה הגעתי למיון בשל זרמים באצבעות, חולשה מטורפת, סחרחורת, בחילות והרגשת חולי כללית. בחלק מכריות אצבעות יד שמאל הופיעו מעין כוויות קלות.נשללה קורונה. קיבלתי עירויים ורק כשקראי את סיכום השחרור, התוודעתי לעובדה שאובחנה חמצת נשימתית. הרופא שלי טוען שאין להתייחס לזה, אבל אני חוששת, כי אני אסתמתית, ואולי כל מה שחוויתי במשך כעשרה ימים קשור לחמצת הנשימתית. מבקשת את דעתך, אם עלי לפנות לרופא מקצועי בתחום מסוים, אם עלי לעשות פעולות מסוימות כדי לטפל בזה. תודה רבה. במכתבת השחרור הוזכרה החמצת פעמיים - גזים חמצת נשימתית עפ פיצוי מטבולי ביקרבונט 32.8 גזים חמצת נשימתית ככל הנראה ער השמנת יתר

זה גזים ורידיים, אין לזה משמעות במידה ואת לא נמצאת במצוקה נשימתית ניכרת.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)