התייחסות לשאלה/ תשובה שהיו כאן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/11/2020 | 20:19 | מאת: חני

היי דר ראיתי שנשאלת - האם אפשר לאבד הכרה תוך כדי שינה, לחזור להכרה, ולהמשיך לישון ולא להרגיש דבר? ענית- שאלה תיאורטית כי אם זה קרה אף אחד לא יודע לספר שזה קרה לו. תיאורטית אני חושב שכן. איך אתה עונה תשובה כזו?? חושב שכן? איבוד הכרה משמעו לאבד נשימה ודופק. אז איך בדיוק בן אדם יכול לקום רגיל? איך בדיוק הוא לא ירגיש שזה קרה לו?? אני קצת מופתעת מהתשובה......

תעשי שיעורים ותלמדי את ההבדל בין איבו הכרה לבין איבד נשימה ודופק ואז לא תהיי מופתעת. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)