2 שאלות בבקשה, אשמח למענה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/11/2020 | 22:14 | מאת: מישל

היי דר יש לי 2 שאלות כלליות בבקשה- 1.האם אפשר לאבד הכרה תוך כדי שינה, לחזור להכרה, ולהמשיך לישון ולא להרגיש דבר? 2. מה הזמן המקסימלי שאפשר לאבד הכרה מבלי שתהיה פגיעה מוחית או גופנית? עד דקה? תודה מישל

27/11/2020 | 22:18 | מאת: מישל

אני יודעת שזה פורום של רפואה דחופה. אני שואלת כי אני חוששת שמשהו קורה לי בלילה. ואני רוצה לדעת האם אני צריכה להתחיל בבדיקות דחופות...

1. שאלה תיאורטית כי אם זה קרה אף אחד לא יודע לספר שזה קרה לו. תיאורטית אני חושב שכן. 2. יש הבדל בין לאבד הכרה ובין לנשום, זה שני דברים שונים, יש מספר רמות של הכרה, ויכול להיום מישהו בלי הכרה אבל עדיין נושם. כמה זמן עד פגיעה מוחית בלי נשימה, זה שונה בין אנשים נע בין 2-3 דקות ויותר.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)