עין אחת רואה יותר חלש מהשניה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/11/2020 | 15:32 | מאת: מישהי

שלום, אני בת 30. בשבועיים האחרונים מרגישה שעין שמאל שלי רואה יותר חשוף מהשניה. לא תמיד. זה בא לסירוגין. ורוב הזמן היא בסדר. זה בא ביחד עם כאב ראש. ברקע יש לי מיקרואדנומה בהיפופזה ומוקדים היפראינטנסיים בחומר הלבן. לפני שבועיים פניתי לרופא והוא הפנה למיון.. לא פניתי.. אני רואה שזה נמשך וזה קצת מלחיץ אותי... אתמול דיברתי עם אחות והיא הפנתה שוב למיון.. לא הלכתי.. יש לי שתי שאלות: 1) האם באמת צריך מיון אם התופעה כבר שבועיים ולא היתה החמרה חריגה? האם זה שלא קרה כלום אומר שהתופעה הזו לא מצביעה על משהו מסוכן? 2) האם יכול להיות שהתפתחה לי עין עצלה בגיל שלי? יש לי בעין הזו גם אקסופתלמוס וצניחת עפעף... 3) מה הסיכוי שיאשפזו אותי אם אפנה? אני לא מעוניינת להתאשפז... בכל מקרה הזמנתי תור לרופא עיניים להתחיל בירור בקהילה...

26/11/2020 | 13:54 | מאת: מישהי

הסתדרתי תודה מסתבר שזה קורה להרבה אנשים סתם נלחצתי

שלום, בכל מקרה ממליץ על בדיקה של רופא עיניים לאור הרקע שתיארת.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)