האם כדאי לי ללכת אל המיון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/08/2020 | 01:51 | מאת: שאלה ברשותך אם אפשר

אני ממש לחוץ שוקל לרוץ לבית חולים.. בן 25 הבוקר גיליתי על שק האשכים (לא איפה שהאשכים עצמם) אלא על העור עצמו של השק בערך במרחק של 2-3 סנטים מהם כלפי מטה פצע שמלווה בנפיחות, הנפיחות קצת כלפי פנים אבל בעיקר כלפי חוץ אבל בהחלט נראית בעין כאשר השק במצב רפוי המראה - לבן/צהוב, דומה מאוד לפצע בגרות, ואף מוציא מעט מוגלה לדעתי בלחיצה (לא בטוח אם יצא מוגלה או סתם מעין נוזל שקוף) מעולם זה לא קרה לי בחיי, וזה ממש מפחיד בגלל המיקום יש מה לרוץ לבית חולים לדעתך? או שלהמתין לרופא עור בעוד שבועיים כמו מה זה נראה? חמור/מסוכן ? http://www.up2me.co.il/imgs/63013586.jpeg

תגש לרופא המטפל שלך שיראה את זה ויחליט על הצורך בפניה למיון.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)