תחושה מוזרה מהבוקר מה לעשות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/07/2020 | 20:51 | מאת: שירה

שלום, התעוררתי הבוקר עם תחושת עייפות מוזרה. במהלך היום הייתי הרבה מחוץ לבית ונהגתי הרבה ומאז שחזרתי הביתה יש לי תחושת בחילה, עייפות, קושי להתמקד מבחינת ראיה ותחושת סחרחורת. אין לי כאבי ראש ודברים כאלה אבל התחושה הכללית הזאת קצת מדאיגה אותי. האם זה משהו שצריך לבדוק בדחיפות? סתם לנוח?

שלום, נראה תסמינים של עייפות בעיקר, ממליץ בשלב הראשון לנוח, לשתות ולהרגע. זה גם תלוי מה הגיל שלך מה גורמי סיכון אם יש וכו'.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)