נפילה וכאבים - מה לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/07/2020 | 16:35 | מאת: מימי

שלום, הבוקר נפלתי תוך כדי הליכה (התנגשתי בקורקינט). בהתחלה קצת כאב אבל המשכתי ללכת כרגיל. בשעה האחרונה הופיעו כאבים מאוד חזקים בברך והיא ממש התנפחה. שמתי קרח ואיזו משחה לנפילות אבל הכאב הוא פנימי ומאוד כואב לי ללכת. מה אתה מציע לעשות?

08/07/2020 | 16:47 | מאת: מימי

בסוף פינו אותי למיון כי לא יכולתי ללכת והברך התנפחה בטירוף. מטופלת.

תרגישי טוב בכל מקרה :)

09/07/2020 | 09:10 | מאת: מימי

הרופאה בבית החולים נתנה לי משככי כאבים () ואמרה לי לשים מין ברכייה שמקפיאים ואז מניחים על הברך. הברך עדיין נפוחה ומאוד קשה לי ללכת. האם אתה ממליץ על משחה כלשהי? האם לדעתך יש מקום לבקש אישור לקביים? בנתיים אני בבית כמין תאונת עבודה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)