המשך בבקשה לשאלות תשובות שנשאלו

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/06/2020 | 16:22 | מאת: המשך

תודה רבה על התשובה ברצוני לחדד עוד 2 נקודות בבקשה: א.האם אפשר לאבד את ההכרה תוך כדי שינה ולא להרגיש שזה קורה? והאם איבוד הכרה לאורך זמן זה מסוכן? ב. שכתבת שיתכן שאדם לא ירגיש שאיבד הכרה. זה במקרה של מינון סמים או תרופות אנזמיה. מדובר על אנשים שביום יום שלהם לא מתפקדים רגיל נכון? מכורים וכו' זאת אומרת שהם לא בקו הבריאות. האיבוד הכרה ולאחר מכן לא להרגיש פחות קורה לאנשים שהאורח חיים שלהם בריא ותקין. האם זה נכון?

היי, לצערי השאלות גם ככה לא בתחום הפןרום, אז ממליץ לך להרחיב קריאה בתחום או לפנןת לרופא המשפחה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)