מקווה שתוכל לשפוך אור על העניין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/06/2020 | 09:25 | מאת: מורן

היי אחותי וחברה היו לפני שנה בערך ( עוד שהיה אפשר לטוס) בחול. פרצו להן לחדר. והן לא שמעו כלום. עד היום היא בחרדות נוראיות שהרדימו אותן ופגעו בהן מינית. אבל הקטע שהן התעוררו רגיל. ללא שום תסמינים של כאבי ראש בחילות בלבול וכו' האם אדם שישן מאוד חזק ירגיש שיגעו בו אך החושים האחרים לא יגיבו? האם אתה מאמין שיש דבר כזה פגיעה בהכרה אך ללא תסמינים לאחר מכן? תודה

זה סיפור מורכב, אבל בגדול לפי הסיפור לא נשמע שפגעו בהן גופנית בסבירות מאוד מאוד גבוהה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)