בעיה בצואה בן 22 בריא האם ללכת למיון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/06/2020 | 22:37 | מאת: עזרה דחופה

אני בפאניקה אודה לעזרה אני בן 22 בריא לחלוטין, והיה לי אירוע חד פעמי לפני כמה ימים של יציאה חומה אבל שעל היציאה פה ושם היו כתמים מעט לבנים/אפורים קראתי באינטרנט שמדובר בסכנת חיים או בבעיה חמורה ונכנסתי לפאניקה ויקח כמה ימים עד שאפגוש רופא האם עליי לרוץ למיון? מציין שזה התסמין היחיד, אינני סובל מדבר נוסף

17/06/2020 | 12:45 | מאת: אלון

מצחיק אתה תלך לרופא משפחה יש כל יום רופא משפחה פנוי אם במידה ויחשוד בבעיה תופנה לגסטרולוג אין פה מה להבהל אם אין תסמינים אחרים אבל לך לרופא משפחה כל יופ יש רופא משפחה הוא יושב במשרד שלו מחכה לך

17/06/2020 | 21:27 | מאת: הבהרה קטנה

משהו קטן ששכחתי לציין זה היה אירוע חד פעמי, שבו יכלתי לראות כתמים לבנים בבירור על חלק מהצואה ביציאות לאחר מכן *לא* ראיתי צבע לבן בכלל, או שראיתי אותו בצורה אפסית עד לא קיימת כאשר 99% מהצואה נראית בצבע חום תקין

אין צורך בפניה למיון. לא נראה לי לפי התיאור שיש בעיה מיוחדת. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)