נשיכה בשריר התאומים ללא חדירה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/05/2020 | 21:21 | מאת: נשיכה בשריר התאומים ללא חדירה

היי אני בת 20. ננשכתי על ידי כלבת הבית שלנו היום. הכלבה מחוסנת בכול מה שצריך, ובכללי זו כלבת בית שלא נחשפת כמעט לכלבים אחרים. הנשיכה- בשריר התאומים הנשיכה איננה חודרת (לא היה דימום, ואו חדירה עם השיניים לתוך העור) אבל הותירה אחריה סימן סגול גדול מימדים (קצת כמו אחרי חבל מאגרוף או ממשהו דומה) החבלה בצבע סגול/צהבהב יש סיבה לדאגה? משהו שצריך לעשות? תודה

סליחה על המענה המאוחר. עקרונית במקרים כאלה יש להתייעץ עם לשכת הבריאות. במידה ולא היה חדירה וכלב מחוסן אין מה לדאוג.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)