חשיפה למי שהחלים מקורונה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/04/2020 | 18:28 | מאת: תמרי

היי, האם יש סכנת הדבקות ממגע עם אנשים (משפחה) שהחלימו מקורונה? יכול להיות שמערכת החיסון התגברה על הנגיף אבל הוירוס עדיין נמצא בגוף? תודה רבה :)

06/04/2020 | 17:09 | מאת: תמרי

הוזמנתי לליל סדר עם משפחה שהיתה חולה. אני לגמרי לבד (סטודנטית בחו"ל) ולא רוצה להיות לבד גם בסדר. מצד שני, אני גם לא רוצה להעמיד את עצמי בסכנת הדבקות

היי תמרי, משרד הבריאות לא מגביל את האנשים שהחלימו ולא מבקש לבודד אותם, הסברה היום שאנשים שהחלימו אינם מדבקים. כל טוב וחג שמח

07/04/2020 | 12:34 | מאת: תמרי

תודה :)

בהצלחה :)

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)