כשל אבירים והנשמה -הקלה על המונשמים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/04/2020 | 22:55 | מאת: רונה

מה זה אומר בדיוק? האם אבל יכול להחלים מזה ? נניח וקרסו לו הריאות והכליות. ויצליחו לשפר את מצבו. מה הסיכוי שהוא ישתחרר לביתו ובאיזה מצב? כלומר האם נשארת נכות?למשל נאמר האדם יצטרך דיאליזה לכליות וכו'.. האם באמת מצליחים להקל על כאבים של אנשים אלו -הנדמה כשל אברים... מה אם אדם כמוני שכבר רגיל למורפיום כי מקבלת קבוע -יגיע למצב הנל.האם ואיך ניתן להקל על כאביו . במה משתמשים בדרך כלל ?פנטיל ... איך יודעים שההרדמה אכן עוזרת מספיק ואין כאבים עדיין?הרי האדם מורדם...

שלום, לצערי נושא השאלות אינו בתחום הפורום, במיוחד שיש ריבוי שאלות. מומלץ לדבר עם רופא המשפחה. בגדול, אדם יכול לצאת מהנשמה וכשל איברים, תלוי בהרבה גורמים, יש כאלו שחוזרים לתפקוד רגיל לגמרי ויש שיארו עם נזקים כלשהם. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)