רגל שמאל נרדמת לעיתים קרובות ואשמח לדעת אם אני צריכה לבדוק את זה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/10/2019 | 05:22 | מאת: אנונימית

היי אני ילדה בת 15 ולעיתים קרובות רגל שמאל שלי נרדמת וזה מגיע כבר להירדמות כואבת... בערך אחרי ששברתי את הרגל אז ממש לעיתים קרובות רגל שמאל נרדמת לי הייתי שמחה לדעת אם זה נורמלי או כדאי לבדוק את זה? תודה

שלום, זה לא נורמלי ולא אמור להיות. השאלה העיקרית שהרופא שיבדוק אותך היא בפיזור של איזה עצבים הרדימות הזאת? כך ניתן להתחיל להבין את שורש הבעיה. מצד שני, במידה וזה נמשך תקופה ארוכה ניתן לעבור בדיקת EMG שתשפוך אור על הסיבה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)