האם טבילת פנים בקערת מים קרים יכולה להזיק?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/10/2019 | 22:46 | מאת: דוד

אני לאחרונה שם מים קרים בקערה. בין 5 ל15 מעלות קור ( אחרי ששם את הקערה במקרר ולעיתים מוסיף קרח) אני שם את הפנים שלי בתוך הקערה למשך 10 שניות וחוזר על כך כמה פעמים. ככה כל יום הדבר עוזר לי עם כאבי ראש שיש לי האם זה יכול לגרום לי נזק טבילת הפנים במים כה קרים? אמא שלי חוששת שיתכן ואני בסןף יגרום נזק לעצמי או לעיניים. אודה לעזרתך. ייתכן ויש רופא ספציפי שעוסק בכך. .

לא ידוע לי על נזק שיכול להגרם.

14/10/2019 | 18:34 | מאת: דוד

במשפחה שלי אומרים שזה יכול להזיק לעיניים.. לגרום לסינטוזיטיס או נזק לראש. 1. האם יש רופא שמומחה לנושא הזה? דהיינו שזה חלק מהמומחיות שלי. הקשר בין מים קרים וטבילה בהם לצורך ריפוי 2. מדוע כאבי הראש מוקלים לי כאשר אני טובל את הפנים שלי במים קרים? יש לי מיגרנות חזקות ורגישות למחשב והטבילה במים קרים גם בים בחורף עוזרת לי מאוד.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)