חוסר יציבות,ראש כבד ותחושת עילפון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/10/2019 | 22:43 | מאת: זהבה

מזה 10 שנים ביתי סובלת מחוסר יציבות,ראש כבד,תחושת עילפון וחולשה קיצונית. זה החל בגיל 18.5 והיום היא בת 28.5. היינו אצל רופאי א.א.ג, נאורולוגים,אורטופד עמוד שידרה צווארי כל בדיקות האזניים ,א.ק.ג ,אולטראסאונד לזרימת דם בעורקי הצוואר וכל בדיקות הדם שאמרו לנו.הדבר האחרון שעשינו הוא mri לחוליות הצוואר ואכן נכתב בפיענוח שב4 חוליות יש בקע. האורטופד אמר שזה שכיח וזאת לא הסיבה למה שהילדה מרגישה. אנחנו מיואשים כי היינו בטוחים שכאן נעוצה הבעיה. הילדה סובלת מאוד,זה משבש לה את החיים. מה יכולה להיות הסיבה? בבקשה עזרו לנו תודה

צר לי שאני לא הכתובת למקרה מסובך כזה. עקרונית צריך לחשוב על דברים שהם יותר נדירים, כל מיני תסמונות נדירות. השאלה השניה צריך להבין בדיוק מה זה החוסר יציבות, האם זה תחושה או שהיא מתנדנדת בהליכה ודברים כאלה. שאלה שהיא הרבה מעבר לפורום הזה לצערי.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)