כאבים שונים בחזה לסירוגין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/07/2019 | 19:34 | מאת: Sharona

שלום, אני בת 40 כבר כמה שבועות מופיעים לי לסירוגין כאבים בחזה המיקום משתנה כל הזמן מהמרכז לצדדים לא משהו שאפשר לאפיין ממש ולפעמים מלווה בכאבי גב או כאבים ברגל שמאל / יד שמאל ( בין נימול לעיקצוצים) היום החל לי כאב בחזה למעלה ממש מתחת לעצם הבריח , הכאב הוא כמו כאב של מכה ( לא בטוחה לגבי נפיחות קלה) ולמרות שלא קיבלתי מכה היום מה זה יכול להיות ? האם יש חשש למשהו שקשור ללב או לריאות? תודה

עקרונית הסבירות שמדובר בבעיה קרדיאלית בגילך הוא נמוך, אם כי מומלץ לפנות לרופא לצורך ביצוע אק"ג ובדיקה גופנית. מומלץ גם כן צילום חזה. זה הדברים שיחסית דחופים, במידה וללא ממצא פתולוגי שאר הבירור ע"י הרופא המטפל. כל טוב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)