כמה שמן אפשר להחזיק חולה במיון סתם?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/07/2019 | 00:00 | מאת: אשרף

שלום, היה לנו מקרה מצער והזוי שהיינו במיון 19 שעות! מתוכם עשר שעות אחרונות על כלום רק שהרופא יוציא את מכתב השחרור שלא ברור למה התעקש לא לעשות את זה וכל הזמן אמר לנו עוד מעט . השאלה שלי, נהיה לנו סריטה ממיון ומחוסר הידע מה אפשר לעשות. הבנתי שאם היינו יוצאים על דעת עצמנו היו מחייבים אותנו בהמון כסף? אבל אפילו למשטרה יש מקסימום זמן לעכב עצור. אז מה אפשר לעשות במקרה כזה? מה היינו יכולים לעשות? אשמח לדעת להבא כי באינטרנט חרשתי לא מצאתי כלום

אשרף שלום, המתנה של 10 שעות למכתב שחרור זה זמן בלתי סביר בעליל, לעתים יש מקרים דחופים והרופאים במיון עסוקים מאוד אבל לא עד כדי 10 שעות. לא ברור ממה נגרם העיכוב הארוך הזה. בזמן שהותכם במיון ניתן לפנות לאח אחראי משמרת, לעתים זה עוזר ולעתים לא, תלוי באנשים באותה משמרת. עקרונית, לחדרי המיון יש אינטרס שממוצע זמן קבלת החלטות רפואיות בין אן אשפוז או שחרור יהיה קצר ככל האפשר, אי לכך ניתן לפנות להנהלת המיון לצורך בירור המקרה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)