הרגשת קור,אצבעות הידיים מרגישות קפואות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/04/2019 | 10:56 | מאת: אמ

שלום לך לאחר רכיבה באופני שטח,כ25 קמ החמש קילומטר האחרונים היו לי מאוד קשים(לא רכבתי 3חודשים) כנראה שהגוף שלי לא היה מוכן להמשיך עוד,אל מכיון שהייתי עם עוד כמה רוכבים,לא רציתי להרוס להם את הסינגל,הייתי ממש מפורק מבחינה פיזית(ואני בחור בקיא וחזק שלא נשבר בקלות)כשסיימנו לא הפסקתי להתנשף והתחיל להיות לי קר,החברים שלי מיהרו לביתם,ואני נשארתי לבדי בשטח,כ15דק לאחר שהם הלכו המצב החמיר,וממש קפאתי מקור והרגשתי שאני לא יכול לעמוד ולהחזיק את עצמי,אפילו שמתי 2מעילי פליז על גופי. הצלחתי לאכול בשר,לשתות בירה,ולקנח עם מלבי,נכנסתי לרכב שמתי חימום על הכי גבוהה,חלומות סגורים והתפשרתי את דרכי עד הבית,נסיעה של 45 דק בבית עשיתי מקלחת חמה,ומיד נכנסתי למיטה,ולאחר 20 דק נרדמתי עד הבוקר. כשהתעוררתי בבוקר כאב לי הגוף,והייתי מאוד חלש וחסר חשק לעשות משהו אשמח עם תאמר לי מה הייתה ההרגשה הזאת של הקור

שלום, קרוב לוודאי שאתה סובל ממחלה וירלית שהחלישה אותך והעלתה את חום הגוף לכן הרגשת הקור. תרגיש טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)