מכה מברזל חלודדדדדדדדד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/02/2019 | 15:09 | מאת: יעקב עומסי

שלום, שבוע שעבר קיבלתי בעבודה מכה(שריטה) מברזל חלוד, השריטה היא יחסית ארוכה (באורך של אצבע בערך) וירד לי דם במשך 20 דק ורציתי לדעת אם זה מסוכן או משהו כי מישהו מהעבודה שלי אמר לי שקרה לו בידיוק אותו הדבר לפני כמה שנים הוא הזניח ואחרי כמה חודשים התברר שיש לו דלקת וזה חדר לו לעצמות ועד היום ישלו בעיות בגב עקב זה...

שלום, צריך לקבל חיסון נגד טטנוס במידה ולא קיבלת ב- 10 שנים האחרונות. בנוסף לשמור על היגיינה טובה של הפצע. סבירות נמוכה מאוד לסיבוכים משריטות.

16/02/2019 | 16:55 | מאת: יעקב עומסי

שמתי על הפצע כדורי צמר גפן עם פלסטרים למשך כשבוע וחצי בערך ואמרו לי שזה לא טוב אז הורדתי כרגע ככה נראה מקום הפציעה אחרי כשלושה שבועות ואשמח שתגיד לי מה אתה חושב על זה חוץ מהחיסון טטנוס

16/02/2019 | 17:01 | מאת: יעקב עומסי

ניסיתי לשלוח צילום של המקום אבל זה לא נותן לי

לצערי כנראה יש בעיה טכנית. בכל מקרה במידה ומופיעים סימנים מחשידים לזיהום, כגון חום מקומי, אודם ניכר, רגישות למגע או נפיחות ניכרת, יש להבדק על ידי רופא לצורך החלטה על הצורך בהתחלת טיפול אנטיביוטי.

17/02/2019 | 22:38 | מאת: יעקב עומסי

אין שום סימן ממה שאמרת או סימן חשוד אחר

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)