חומר רעיל , בבקשה תענו לי מהר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/01/2019 | 22:33 | מאת: שיימ

ערב טוב , לפני כשעה לציתי לשתות מים הכוס הייתה הפוכה אז לא שמתי לב שהיו שאריות אקונומקה על הרצפה ונדבקו על בקק הכוס שתיתי קצת וכשהרגשתי שזו אקונומקה ירקתי מייד את מה שנשאר בפה ושטפתי את הפה והלשון שתיתי חלב מאז אני כל כך מפחדת , האם יקרה לי מה שהוא? כאילו איזה תופעות ליווי נגרמים? ומה מרגישים בעצם ממש ממש מפחדת מה עליי לעשות?

שלום, לא צפויות בעיות כלשהן, כמות מזערית לפי התיאור שלא גורמת לבעיות. כל טוב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)