מכה בחלק האחורי של הראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/12/2018 | 00:53 | מאת: יוסי

היי, הבן שלי בן שנה ותשעה חודשים, שיחק בבית אתמול בשעות הערב החליק אחורה וקיבל מכה חזקה בחלק האחורי של הראש מהרצפה, בכה משהו כמו שתי דקות נרגע והמשיך לשחק בלילה בכה מתוך שינה מספר פעמים, בבוקר התעורר רגיל בשעה 6 וחצי, הגננת אמרה שהיה לא רגוע ועייף, נרדם בשעה 11 ובצהריים וישן כ3 שעות. כשהתעורר אכל והיה די חלש שכב על כרית ולא שיחק בערב עשה קקי קשה מאוד ובמקלחת שוב עשה קקי קשה עכשיו נרדם ושוב בוכה. מתוך שינה

יוסי שלום, במידה והילד עדיין לא חזר לעצמו אז יש צורך בבדיקת רופא ילדים/הפניה למיון. במידה וחזר לעצמו בלי בחילות או הקאות ובלי כאבי ראש חזקים ניתן לעקוב אחריו בבית. במידה ובאזור הראש אחורנית יש המטומה או הרגשה של שבר יש לפנות למיון. כל טוב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)