הקאה של אנטיביוטיקה מיד אחרי לקיחת הכדור

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/12/2018 | 03:13 | מאת: שחר9

דחןף לקחתי כדור אנטיביוטיקה הקאתי חצי דקה מאוחר יותר כין לי רגישות לכדור האם לקחת עוד אחד? מה לעשות? בבקשה דחוף אני לא יודעת מה לעשות אומרים שאסור להפסיק באמצע אנטיביוטיקה אבל פוחדת לקחת עוד כדור ושזה יהיה יותר מידי ..........................ץץץ..ץץ..ץץץ...ץץץ...

שלום, במידה ואת רגישה לאנטיביוטיקה אסור להמשיך באותו טיפול ויש להחליפו לטיפול אחר. במידה ואת מקבלת טיפול זה לפרק זמן וסבלת מהקאה יחידה, כנראה שזה לא רגישות. בד"כ רגישות לא תתבטא בהקאה בודדת. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)