נכנסה פינצטה בתוך העין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/11/2018 | 21:59 | מאת: סיאליס

שלום ד"ר. נתקע לי משהו בריסים של העין , ובשביל שלא יכנס לתוך העין ניסיתי להוציא אותו עם פינצטה. התקרבתי בעדינות לעין אבל העור שמכסה את העיניים נסגר על הפינצטה ונבהלתי וזזתי קצת ואני חושב שהפינצטה נגעה בעין עצמה בחלק הכהה (לא הלבן שמסביב). אני לא בטוח אם נגעה בעין או שהמגע היה רק ב2 חלקי עור שסוגרים את העין. בכל מקרה לא היה כאב מיוחד. אני חושב שהכאב הקל שהיה הוא מהשטיפה של העין. לא היה כאב נקודתי. צריך להבדק?

שלום, לפי מה שאת מתארת הפינצטה נגעה בקרנית, בדרך כלל במידה ויש שריטה בקנית זה גורם לכאב ותחושה של עקצוצים או תחושה מסוימת בעין, במידה ואין שןם דבר אין צורך בבדיקה או טיפול מיוחד, רוב השריטות בקרנית מתרפאות לבד. כל טוב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)