אכילת סיליקה ג'ל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/01/2002 | 21:04 | מאת: זאב

הבת שלי בת שנה שיחקה בפה עם שקית של SILIKA GEL שהייתה בקופסת נעליים, מדובר בחומר דמוי מלח המשמש לספיחת לחות בתוך אריזות. השקית נקרעה ויתכן שהיא בלעה חלק קטן מהחומר. האם החומר רעיל? בכל מקרה מדובר על בליעת כמות קטנה אם בכלל.

26/01/2002 | 00:41 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

החומר אינו רעיל לא נגרם שום נזק מאכילת כמות קטנה של החומר

31/10/2009 | 19:21 | מאת: סמדי

בני בן שנתיים ועשרה חודשים ,התעסק עם שקית של סיליקה ג"ל כשהוא מנסה לטחון גרגיר בין שיניו מצאתי אותו.אני מאוד מודאגת למרות שלקחנו אותו למיוןושם בהתיעצות עם מרכז רעלים אמרו שזה יצא דרך הצואה.מה אפשר לעשות כדי שחס וחלילה לא יקרה לו דבר עד ליציאה הבאה?בדרך כלל היציאות שלו הם אחת ליומיים שלושה האם לא תהיה השפעה במהלך הימים האלו עד ליציאה?

06/10/2022 | 20:54 | מאת: אייזיק

הכלב לעס שקית של החומר הספקתי להוציאה אבל כנראה שאכל כמות קטנה. האים זה מסוכן?

01/12/2022 | 12:44 | מאת: משהי

יש תשובה לשאלה שלך??

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)