נגישות
נגישות

האם יש חשש לטוס אם יש לי בולות ולא עשיתי ניתוח רק ניקוז ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/08/2018 | 18:54 | מאת: מלרון

סבלתי מחור בריאה בשנת 1996 עשו לי ניקוז בצילום ריאה נראו עוד בולות אני עדין מעשן השאלה היא האם אני יכול לטוס ללא חשש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, עקרונית אין התווית נגד טיסה במקרה שלך. לגבי החשש, כמובן שיש סיכון יתר לפתח חזה אויר חוזר בזמן טיסה, אתה בסיכון יותר גבוה מהאוכולוסיה הרגילה עקב חזה אויר בעבר, עישון פעיל ובולות בריאה. ממליץ לך להתייעץ עם רופא ראות או כירורג חזה לפני טיסה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)