אני בדאגה בלתי נגמרת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/04/2018 | 20:57 | מאת: שי

שלום, הייתה לי בעיה מסויימת שרציתי לבדוק בנושא חיסון טטנוס. הייתי בלשכת הבריאות ושלחו אותי לקומה שהתברר לי בדיעבד שמתקשרת גם לכלבת. מחלקה אפדימיולוגיה. אני מרגע שהבנתי את זה בחששות אין סופיים! דברתי עם צוות אדמיניסטרטיבי ורפואי בקומה. הלכתי במסדרון ועברתי ליד מישהו שלא דיבר או עשה משהו - רק עבר לידי ונכנס למזכירה כנראה לפתוח תיק. אחר כך הייתי בחדר של המזכירה כשהוא יושב עם הגב אליי מול המזכירה. הוא לא דיבר או משהו. היה גם מקרה של אישה שבאה עם שני ילדיה. הייתי בחדר ראשון בקומה ודיברתי עם מזכיר כלשהו והיא עמדה בכניסה ודיברה ואני הקשבתי לה תוך זה שאני מסתכל עליה אבל במרחק מסויימם כאשר הוא מדבר אליה. אחר כך היה מקרה שבחדר של המזכירה היא הייתה שוב בכניסה ואני באמצע והבחור ישב עם הגב והיא דיברה באופן כללי. ראיתי שהיא לא יוצאת ולא ידעתי מה לעשות! יצאתי מהחדר והיא עמדה מולי ולא דיברה ומיד הסתובבתי עם הגב אליה והלכתי לחדר השני שוב. אני פוחד שרוק הגיע אליי באיזשהו אופן, אני פוחד פחד איימים שבסך הכל רציתי לשאול משהו על טטנוס ואני בפחד נוראי ואיום מכלבת. אני דואג מכלבת דאגה איומה! האם הם גרמו לי להדבקה? מדובר מסתבר במקום שבאים לייעוץ רפואי של אנשים שיש חשד שנדבקו ובאים לייעוץ רפואי שם. אני פוחד מאוד שקרה לי משהו! אני מבקש עזרה! האם יכול להיות שנכנס לי רוק לפה ממנה או מהילדים שהסתכלתי עליהם? האם המעבר ליד האיש השני גרם למשהו? האם השיחה עם הצוות?

שי שלום, אין לך מה לחשוש. רוק לא עובר ככה בקלות. והסבירות שמישהו ממי שנתקלת בהם נגוע בכלבת שואף לאפס. הסר דאגה מלבך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)