שאיפת חמור רעיל לניקוי של סנו 00

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/02/2018 | 11:34 | מאת: שאיפת חומר סנו לניקוי אסלות וכעת אני מרגיש גירוי של שיעול ושורף לי בגרון מה אני צריך לקחת או לבלוע כדי להרגיע את זה

ניקיתי בחומר של סנו את האסלה והקרמיקה ועקב השאיפה של החומר נוצר לי גירוי של שיעול כזה ששורף לי בגרון ולא מפסיק להשתעל מהגירוי.מהו הטיפול הראשוני שעלי לעשות כדי להרגיע את גירוי השיעול

מקווה שהכל כבר חלף. בדרך כלל החומרים הללו לא מסוכנים בשאיפה של כמות קטנה מעבר לגירוי ואי הנוחות אצל אנשים בריאים. חשוב לדעת איזה חומר בדיוק היה שם.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)