מכה ברקה השמאלית כאבים ונפיחות בעין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/01/2018 | 05:18 | מאת: אנה

שלום, קיבלתי מכה באיזור הרקה השמאלית מפינה של שולחן, מכה חזקה. הרגשתי באותו רגע כאילו סכין חודרת לתוך הראש. היו כאבים חזקין באיזור הראש והפנים, הלכתי לישון, בוקר למחרת הכאבין לא פסקו, אחריי עוד יון, קמתי בבוקר ואני מגלה שעיו שמאל נפולה, וקצצ התנפחה, הכאבין עדיין קיימים,במיוחד במגע. וחשוב לציין שגם בזמן הזזת הלסת,במיוחד אם אני לועסת על צד ימין אני מרגישה כאבים. ללכת לרופא? או לחכות שיעבור? תודה מראש על התשובה.

אנה שלום, לגבי הכאבים אין מה לדאוג, זה נורמלי וזה יעבור עם הזמן. אני כן ממליץ ללכת לרופא כדי שיראה את העין ויחליט האם יש צורך בהמשך בירור. זה גם תלוי בגילך והאם את נוטלת תרופות מדללות דם כלשהן. לסיכום, כן הייתי ממליץ על בדיקת רופא במיוחד לאור מה שתיארת בעין. כל טוב

21/01/2018 | 12:00 | מאת: אנה

תודה! והמשך יוב נעים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)