כאבים בעצמות מהחזה למותניים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/01/2018 | 20:47 | מאת: יעל

בת 41 לפני שבוע וחצי סבלתי מברונכיטיס (טופלתי ברוקסו) במקביל סבלתי גם מדלקת גרון (קיבלתי אוגמנטין ) את 2 האנטיביוטיקות לקחתי במקביל בהוראת הרופא לקראת סיום נטילת האנטיביוטיקה התחלתי לסבול מקוצר נשימה קל ושיעול עם ליחה הרופא רשם לי אינהלציות מוקוליט וסינופד השאלה שלי מתייחסת לכאבים שיש לי מאז התחיל השיעול ... כל הרצועה מתחת לחזה עד לקו המותניים כואבת לי מאוד (הכאב הוא כאילו קיבלתי מכות באזור הזה ) ... אני לא יכולה לצחוק כל שיעול מלווה בכאבים איום ... מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב ? תודה מראש

יעל שלום, לפי התיאור הכאבים שאת סובלת מהם מקורם הוא בשרירים, ככל הנראה עקב השיעול במקום הראשון. הטיפול הוא מנוחה ונוגדי כאבים: אופטלגין, איבופרופן (נורופן, אדביל...), רוקסט פלוס.. כל עוד אין לך רגישות למרכיבי התרופות הנ"ל. כל טוב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)