מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/12/2017 | 00:09 | מאת: חסוי

שלום, לפני כשעה קלה קפצתי בבית והראש שלי נתקע במשקוף עץ. המכה הייתה ברמה בינונית, אבל עם זאת לא איבדתי הכרה, הראש לא כואב באופן מיוחד, לא ירד דם וייתכן שאפילו לא תהיה נפיחות במקום זה, להרגשתי. כמו-כן הראייה שלי תקינה וסה"כ אני מרגיש טוב מאוד. האם בהתאם לתיאור הנ"ל יש חשש לנזק מוחי כלשהו והאם יש צורך ללכת לרופא? איזה סימפטומים דורשים בדיקה? תודה רבה.

שלום, אין צורך בלגשת לרופא. במידה ויופיעו כאבי ראש עזים, בחילה או הקאות יש לגשת לרופא, כמו כן במידה ויופיעו סימנים נוירולוגים לא תקינים, שלא צפויים לפי התיאור. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)