שאיפת אדי דלק והשפעתן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/10/2017 | 08:14 | מאת: לי

שלום, בת 30 בריאה. רציתי לדעת האם תדלוק עצמי באופן חד פעמי בתחנת הדלק בו אני עומדת צמוד למשאבת הדלק במשך כ 4 דקות יכול לגרום לבעיה בריאותית?האם גזי הדלק שנפלטו יכולים לגרום לבעיות?לאחר התדלוק הופיעו לי שיעול ואי נעימות בגרון ומעט כאב בחזה אבל אני לא יודעת אם זה מהתדלוק או מהתקררות קלה

אם שאפת כמות גדולה של אדי בנזין יכול לגרום למעט אי נוחות אבל צריך כמות רבה מה שלא נראה סביר. חשיפה לאדי דלקת מתדלוק לא אמורה לגרום לבעיות מיוחדות, בכל מקרה לאחר תחילת התדלוק עדיף להתרחק מהפיה עד גמר התדלוק.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)