התחשמלות ממטר 26 האם זה מסוכן? קרה לי נזק בתוך הגוף?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/10/2017 | 14:32 | מאת: שירה יחזקאל

היי, אתמול בערב התחשמלתי ממנורה ארוכה והיא הייתה מחוברת לשקע שמטרו 26 . החזקתי את המנורה ביד שמואל וביד ימין הדלקתי את המתג כדי ליראות את האור שלה והחזקתי אותה על כל היד ואז הדלקתי את המתג ואז יתחשמלתי וניסיתי לעצור את זה ולכבות את המתג ולא הלך לי 15 שניות לקח לי עד שכיביתי עם יד ימין והיד שמואל שהחזקתי היא נתפסה לי כזה הרגשתי צמרמורת דרך היד וגם היה על המנורה שתי טיפות מים ולא שמתי לב וגם הייתי בלי נעליים ואז החשמול עבר עם דרך הרגליים לא יכלתי לעזוב את המנורה זה נדבק לי ליד וניסיתי לא הלך זה הרגשה מוזרה שנשארה לי יותר מ3 שעות ויותר וזה כזה הרגשה של צמרמורת שהיות משהו כזה אמרתי לאמא שלי וזהו לא קרה לי כלום אחר כך הלכתי לרופא בדק דופק ועד כמה דברים הוא אמר שהכל בסדר ושלא קרה כלום אבל עדיין זה מפחיד אותי ומאז שהתחשמלתי אני מרגישה לפעמים חישמולים מסויימים קצת מהמטען היה לי ארבעה סימנים והם עברו אבל אני רוצה לדעת אם יש לי נזק מהשמול בתוך הגוף כי אני עוד רק בת 13 וחצי וזה יכול לעשות דברים לא טובים לגוף מה אני יכולה לעשות כדי לדעת שאין נזק בתוך הגוף שלי?

20/10/2017 | 14:36 | מאת: שירה יחזקאל

כאילו החזקתי את המנורה 15 שניות ביד שמואל ועזבתי אותה לאחר שכיבתי את המתג

אין לך מה לדאוג. אין שום נזק עתידי. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)