לחץ בבטן עליונה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/10/2017 | 21:50 | מאת: סי

שלום אני כבר כמה ימים בצום לא מסוגלת לאכול בגלל לחץ וכאב בבטן עליונה וגרפסים קטנים כמה ימים היה שלשולים ושוב עצירות גורם לי לחוסר תאבון מה לעשות? למי לפנות? ומה זה יכול להיות?

שלום, נראה שמדובר במחלה וירלית חולפת במקום ראשון ממיעוט הנתונים הקיימים. במידה והלחץ בבטן עליונה יש צורך לגשת למרפאה ולעבור בדיקת אק"ג. במידה ואת מצליחה לשתות אז ניתן להמתין עוד יומיים שלוש וסביר להניח שהכל יחלוף. בכל מקרה מומלץ בדיקה גופנית של רופא לצורך הערכת מצב והאם את זקוקה לנוזלים לתןך הוריד.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)