החלקתי וקיבלתי מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/08/2017 | 17:40 | מאת: Adva

היי, נפלתי מהחלון בחדר של אמא שלי הגובה אמנם לא היה גבוהה אבל בנפילה עצמה קפצתי ומבלי שהספקתי לקבל יציבות לעמידה החלקתי אחורה, הראש כמובן קיבל מכה חזקה יש נפיחות והיה קצת לחץ מאחורי הראש אבל אני מאמינה שזה בגלל המכה.. מה שכן למחרת התעוררתי והחלק של הצוואר מקדימה מאוד כואב לי בייחוד באזור הגורגרת וגם החלק של הצלעות מהמכה בגב.. אין איזשהם סימנים חיצוניים שהופיעו בעקבות הנפילה אלא כאבים פנימיים מה זה אומר ?

אדוה שלום, במידה ולא הופיעו הקאות, בחילות או סימנים נוירולוגים אחרים יש לעקוב בלבד. לגבי הכאבים בצלעות, כל עוד אין קוצר נשימה או מגבלת כאב בנשימה יש לקחת משככי כאבים ואין צורך בהמשך בירור.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)